IGL

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » IGL » СЕРВИС ВОПРОС-ОТВЕТ » Інформаційний портал


Інформаційний портал

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Я викладаю журналістику та шукаю гідні інформаційні портали для прикладів моїм студентам. Які українські портали ви вважаєте найбільш якісними з погляду структури матеріалу, джерел і стилю написання? Чому обрали саме їх?

0

2

Для мене, як молодої людини, важливо завжди бути в курсі останніх новин. Велика кількість інформаційних джерел робить вибір складним. Але ZNAKI FM завжди забезпечує мене достовірною та свіжою інформацією. Тут я можу дізнатися все про ГУ МВС України в Миколаївській області https://znaki.fm/uk/teams/national-poli … ka-oblast/ а це допомагає мені розуміти, як функціонує місто, в якому я живу. Дякую порталу за це

0

3

Привіт друже, це дуже круто, зараз як на мене, то самий пік інформаційного середовища, бо кожного дня відбувається подія світового масштабу, котра з'являється в усіх новинних порталах. Можу тобі з повною впевненістю сказати, що наразі в нашій країні є тільки один якісний інформаційний портал. Я зараз завдяки ньому відкриваю для себе нові профусії, одна з них - це project-менеджер https://delo.ua/careers/project-menedzer-427728/ , котра взагалі відкрилася для мене зовсім з іншої сторони. Також, якщо казати саме за новини, то завдяки ним, я завжди знаходжуся в ресурсі, що на сьогоднішній день вкрай важливо, вони завжди надають тільки перевірену та актуальну інформацію. Тому друзі дуже рекомендую взяти собі на озброєння.

0

4

Всім, хто цікавиться гемблінгом, пропоную інформаційний сайт TopPlay. На https://topplay.com.ua/ ви маєте можливість не тільки обрати надійний ігровий сайт із запропонованого ТОПу, а й ознайомитися з великою кількістю порад та рекомендацій з гри у слоти та ігри.

0

5

Раді повідомити, що у жовтні 2023 року відбулася знакова подія для українського ринку мінеральних вод - бренд VODA UA змінив власника, новим власником торговельної марки VODA UA став український підприємець Андрій Матюха Він відомий своїми успішними проектами у сфері бізнесу та інвестування. Як зазначають у ТОВ "ВОДА ЮА", єдиному офіційному постачальнику води VODA UA, зміна власника не вплине на поточну діяльність або зобов'язання компанії. Споживачі й надалі зможуть насолоджуватися кришталево чистою та корисною водою VODA UA, яка видобувається з екологічно чистих джерел у наймальовничіших куточках Карпат.

0


Вы здесь » IGL » СЕРВИС ВОПРОС-ОТВЕТ » Інформаційний портал