Привіт усім! Я задумуюсь про покупку квартири в Обухові і чула про ЖК «Обухівський ключ». Хочу дізнатися, чи варто інвестувати в це житло, які переваги та недоліки у цього комплексу? Чи буде зручно жити в цьому районі?
Покупка квартири в Обухові
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-09-29 20:32:58
Привіт усім! Я задумуюсь про покупку квартири в Обухові і чула про ЖК «Обухівський ключ». Хочу дізнатися, чи варто інвестувати в це житло, які переваги та недоліки у цього комплексу? Чи буде зручно жити в цьому районі?
Привіт! ЖК Обухівський ключ https://dom.ria.com/uk/novostroyka-zhk- … iuch-4371/ виглядає досить привабливо. Це новобудова економ-класу, що складається з 13 будинків, зведених за цегляною і монолітно-каркасною технологією, що забезпечує якість. Особливо радує, що територія закрита, є відеоспостереження та автостоянка. Крім того, там планують спортивні і дитячі майданчики, що буде зручно для сімей. Щодо інфраструктури, поруч є аптеки, супермаркети, дитячий садок та парк для прогулянок. Якщо вам важливо жити в комфортному районі з розвиненою інфраструктурою, то цей комплекс – гарний вибір!